Novice

03. julij 2021

Brezplačne delavnice hitrostnega rolanja

Vsako leto prirejamo že tradicionalne brezplačne delavnice hitrostnega rolanja in tudi letos tradicije ne bomo zanemarili. 9. julija 2021 je tako dan za vse, ki si želite karkoli izvedeti o hitrostnem rolanju ali še bolje, ki si želite kakorkoli izboljšati svoje znanje o rolanju. Na brezplačnih delavnicah hitrostnega rolanja bomo vsakemu udeležencu na kratko svetovali kaj mora popraviti pri svojem rolanju in ga podučili o pravilih skupinske vožnje, pravilni tehniki odriva na ravnin in pravilni tehniki prestopanja.

28. marec 2021

Iščemo osebo za digitalni marketing

Rolerski klub Ljubljana ima priložnost, da izvede široko promocijsko akcijo Google Ads. Zato iščemo samoinciativnega prostovoljca - prostovoljko, ki bi pripravil/a in upravljal/a  digitalno promocijo. Poleg priprave in vodenja ciljanih promocijskih kampanj, bomo z veseljem sprejeli in uresničili predloge za optimizacijo naše spletne strani in pisanja novic, ki bodo izboljšale učinkovitost celotnega digitalnega portfolija.

07. december 2020

Pregled naših dogodivščin ob 10. obletnici

4. novembra 2010 so se skupaj zbrali Črt Lukančič Mori, Nataša Kristan, Igor Erceg in Karlo Peček in na ustanovnem zboru sprejeli statut in pravila Rolerskega kluba Ljubljana ter tako začeli postopek, ki se je končal s 3. decembrom 2010, ko je Upravna Enota Ljubljana tudi uradno potrdila ustanovitev Rolerskega kluba Ljubljana in ga 7. decembra vpisala v poslovni register. V prvem letu je Rolerski klub Ljubljana sodeloval pri ustanovitvi Zveze za hitrostno rolanje Slovenije, skupaj z Rolerskim klubom Kranj.

04. avgust 2020

Vabljeni na rolerski polmaraton Ljubljana

Kljub trenutnim razmeram smo uspeli pridobiti dovoljenja za organizacijo rolerskega polmaratona v Ljubljani. Prijavite se lahko na spletni strani odgodka https://halfmarathon.rklj.si , kjer si lahko ogledate tudi traso na mestni vpadnici od Stadiona Stožice, proti Žalam, ki ji v ozadju kraljuje Ljubljanski gard. Trasa omogoča varno izvedbo tekmovanja, saj se lahko gledalci razporedijo po vsej dolžini, prav tako pa bomo poskrbeli za internetni prenos v živo in vrečko presenečenja za vse udeležence.

18. junij 2020

Ana Odlazek ni več članica Rolerskega kluba Ljubljana

Naša najboljša tekmovalka in dolgoletna članica Ana Odlazek se je odločila, da bo dokončno prekinila sodelovanje z našim klubom, kjer je zadnja leta poleg odličnih rezultatov tudi skrbela in trenirala klubski podmladek in pomagala pri izvedbi različnih dogodkov in prireditev. Ana je v teh letih dosegla ogromno mejnikov slovenskega hitrostnega rolanja, od zmag v skupnem seštevku avstrijskega pokala, do drugega in tretjega mesta v skupnem seštevku svetovnega pokala, drugega mesta v nemškem pokalu in to v več sezonah zapored. Od najbolj prepoznavnih zmag na posameznih maratonih ali polmaratonih nam v najlepšem spominu ostaja zmaga v Linzu (kot prva Slovenka sploh), ter zmaga na prvi izvedbi rolanja na Ljubljanskem maratonu. Prav tako pa si bomo zapomnili nekatere magične uvrstitve med prve tri, predvsem tekmo svetovnega pokala v Rennesu, kjer je z ubežnicami uspešno pobegnila glavnini in na koncu osvojila 3. mesto., stopničke v deževni Ostravi in v kitajskem Harbinu. Zadnje leto je sicer nastopala za špansko-kitajsko ekipo Castellon-Signpost, ki pa je pred začetkom sezone razpadla, kar je že nakazovalo globalni ekonomski zasuk zaradi epidemije virusa Covid-19. Kljub temu, smo v klubu poskrbeli za vse potrebno, da bi Ana v sezoni 2020 ponovno tekmovala v barvah Rolerskega kluba Ljubljana, potem pa je bila praktično celotna letošnja sezona še pred prvo tekmo odpovedana.

<
>