Novice

19. februar 2024

Pridružite se nam na rolerskem polmaratonu Ljubljana 2024

V letu 2024 bomo 18. avgusta organizirali rolerski polmaraton v Ljubljani. Na zaprti 4 pasovni mestni vpadnici boste lahko vsi navdušenci rolanja brezskrbno rolali na 21 ali 42 kilometerski razdalji z rolerji. Registracije in dodatne podrobnosti so na voljo na https://halfmarathon.rklj.si .

15. junij 2023

Brezplačne delavnice hitrostnega rolanja

Vsako leto prirejamo že tradicionalne brezplačne delavnice hitrostnega rolanja in tudi letos tradicije ne bomo zanemarili. 5. julija 2023 je tako dan za vse, ki si želite karkoli izvedeti o hitrostnem rolanju ali še bolje, ki si želite kakorkoli izboljšati svoje znanje o rolanju. Na brezplačnih delavnicah hitrostnega rolanja bomo vsakemu udeležencu na kratko svetovali kaj mora popraviti pri svojem rolanju in ga podučili o pravilih skupinske vožnje, pravilni tehniki odriva na ravnin in pravilni tehniki prestopanja.

01. april 2023

Pridružite se nam na rolerskem polmaratonu Ljubljana 2023

V letu 2023 bomo 20. avgusta organizirali rolerski polmaraton v Ljubljani. Na zaprti 4 pasovni mestni vpadnici boste lahko vsi navdušenci rolanja brezskrbno rolali na 21 kilometerski razdalji z rolerji ali z tekaškimi rolkami. Registracije in dodatne podrobnosti so na voljo na https://halfmarathon.rklj.si .

15. junij 2022

Brezplačne delavnice hitrostnega rolanja

Vsako leto prirejamo že tradicionalne brezplačne delavnice hitrostnega rolanja in tudi letos tradicije ne bomo zanemarili. 4. julija 2022 je tako dan za vse, ki si želite karkoli izvedeti o hitrostnem rolanju ali še bolje, ki si želite kakorkoli izboljšati svoje znanje o rolanju. Na brezplačnih delavnicah hitrostnega rolanja bomo vsakemu udeležencu na kratko svetovali kaj mora popraviti pri svojem rolanju in ga podučili o pravilih skupinske vožnje, pravilni tehniki odriva na ravnin in pravilni tehniki prestopanja.

01. april 2022

Pridružite se nam na rolerskem polmaratonu Ljubljana 2022

V letu 2022 bomo 21. avgusta organizirali rolerski polmaraton v Ljubljani. Na zaprti 4 pasovni mestni vpadnici boste lahko vsi navdušenci rolanja brezskrbno rolali na 21 kilometerski razdalji z rolerji ali z tekaškimi rolkami. Registracije in dodatne podrobnosti so na voljo na https://halfmarathon.rklj.si .

>