Novice

25. junij 2017

Ana Odlazek 2. v Hamburgu

Deževni Hamburg je bil naklonjen obema našima tekmovalcema. Ana Odlazek je po tesnem ciljnem sprintu zasedla odlično 2. mesto, Črt Mori pa je s taktično vožnjo s koleščki za suho podlago zasedel 50. mesto med rekreativci.

17. junij 2017

Prve stopničke za Ano in Rolerski klub Ljubljana na tekmi za svetovni pokal

V deževni Ostravi je potekala 4. preizkušnja za Svetovni pokal v hitrostnem rolanju. Težke razmere so poskrbele za zelo razburljivo dirko na kateri je ponovno o zmagovalki odločil ciljni sprint, saj glavnina ubežnicam ni pustila velike prednosti. Ana Odlazek se je tokrat precej bolje znašla in osvojila 3. mesto, kar so prve stopničke zanjo na tekmah za Svetovni pokal, prve stopničke za Rolerski klub Ljubljana na tekmah za Svetovni pokal in prve slovenske ženske stopničke na tekmah za Svetovni pokal. Ogromen mejnik za slovensko hitrostno rolanje je tudi poskrbel, da je Ana dve tekmi pred koncem Svetovnega pokala na odličnem 4. mestu in z dobrimi možnostmi, da na koncu ponovno stopi na oder za zmagovalke v skupni razvrstitvi Svetovnega pokala v hitrostnem rolanju.

11. junij 2017

Svetovni pokal Dijon

V sončnem in vročem Francoskem mestu Dijon že tradicionalno poteka tekma za svetovni pokal, na kateri je tudi letos nastopila naša Ana Odlazek. Zaradi visokih temperatur in zelo kakovostne zasedbe mladih francoskih tekmovalk je ženska glavnina kljub številčnim napadom, končno razvrstitev določila s ciljnim sprintom v katerem je Ana zasedla 5. mesto in tako osvojila lepo število točk v skupni razvrstitvi za Svetovni pokal.

27. maj 2017

Črt Mori 23. na tekmi za Nizozemski maratonski pokal

Nizozemski maratonski pokal v Goudi je letos potekal tudi z našo udeležbo. Črt Mori je v svoji kategoriji zasedel 5. mesto in skupno 23. mesto na nekaj več kot 30km preizkušnji.

27. maj 2017

Prvo in drugo mesto na tekmi Avstrijskega pokala v Regensburgu

Druga tekma za Avstrijski pokal v Nemškem Regensburgu je poskrbela za popolno prevlado naših članic, saj je Ana Odlazek prepričljivo zmagala, Tadeja Donko pa bila prva v sprintu glavnine in tako osvojila skupno 2. mesto. Maja Ljubič je dopolnila ženski uspeh z XX. mestom. Tudi člani so se dobro odrezali saj je Peter Volf zasedel 2. mesto v svoji kategoriji, Rajko Česnik pa 3. Na tekmi mlajših je Lana Česnik zasedla nehvaležno 4. mesto, vendar kljub temu pridobila ogromno izkušenj, ki ji bodo pomagale v prihodnje.

>