Novice

Zmaga Ane Odlazek, brata Gros na 5. in 6. mestu na tekmi v Munichu

06. avgust 2017

Naši tekmovalci so v Munichu, na 4. tekmi za Avstrijski pokal prikazali odlično formo pred zadnjimi tekmami sezone. Ana Odlazek je z zmago utrdila svoje vodstvo v skupnem seštevku Avstrijskega pokala, medtem ko sta Anže in Gal Gros s 5. in 6. mestom v absolutni moški razvrstitvi pokazala, da odlično napredujeta in bosta kmalu napadala zmage. V Munichnu nas je zastopala številčna udeležba.

V mokrem regatnem centru so naši člani prikazali odlične vožnje. V ženski konkurenci je Ana Odlazek v sprintu najboljših treh zmagala, Polona Zakrajšek pa je cilj prirolala malce za glavnino na 12. mestu. Maja Ljubič je bila brez dežnih koleščkov in je s 17. mestom dobila pomembne točke v boju za visoko uvrstitev v skupnem seštevku Avstrijskega pokala.

Moški del odprave pa je tokrat poskrbel za odlični rezultatski izplen. Mlada Anže in Gal Gros sta po sprintu glavnine zasedla 5. in 6. mesto in tako za las zgrešila oder za zmagovalce. Aleš Gros je na koncu zasedel 17. mesto, medtem ko sta Rajko Česnik in Miran Odlazek z 30. in 48. mestom brez dežnih koleščk prav tako dobila lepo število točk v skupnem seštevku za Avstrijski pokal.